Stage opdrachten: 2.2 trends, ontwikkelingen & inkoop. (harde vloeren)

on

Dit zijn de harde vloeren merken die we bij Vivante hebben.

Quickstepquikstep

Achtergrondinfo
Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Quick-Step een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.

Kenmerk van collectie is dat deze natuurlijke vloeren kenmerken zich door extra brede planken, waardoor de rustieke dessins optimaal tot hun recht komen

Plaats in het assortiment is bij de harde vloeren.

Berry alloc

Achtergrondinfoberry
BerryAlloc is de nieuwe merknaam voor vloer-en muurbekleding en vervangt het vroegere BerryFloor en Alloc. BerryAlloc is een creatieve leider in de binnenhuisdecoratie, zowel voor thuis als voor commerciële projecten. BerryAlloc en zijn medewerkers delen de passie voor kwaliteit, innovatie en service. Allen hebben slechts één doelstelling, namelijk het verbeteren van de levenskwaliteit in een groenere, meer duurzame wereld.

Kenmerk van collectie is dat ze doelgerichte marketing van ons duurzaam laminaat en wandpanelen met een grote toegevoegde waarde maakten het BerryAlloc mogelijk om zich succesvol aan te passen aan zowel residentiële als commerciële projecten.

Plaats in het assortiment is bij de harde vloeren.

Wicanders

Achtergrond infowicanders
De groep Amorim i s een van de grootste, vooruitstrevende en dynamische multinationals van Portugese oorsprong. Alles is begonnnen met de handel in kurkschors, die in 1870 uitgebreid werd met activiteiten in verschillende sectoren. Amorim Revestimentos is opgericht in 1978 en is momenteel al actief in meer dan 67 landen. Amorim Revestimentos is wereldleider op het gebied van vloerbedekking van kurk en legt een grote nadruk op duurzaamheid als startpunt voor een betere toekomst. Hierbij zetten we in op investeringen en creatie van oplossingen, die zonder het milieu te benadelen, een betere levenskwaliteit bieden aan de gebruikers.

Kenmerk van collectie is het comfort, het verfijnde design, de verscheidenheid in kleuren en de milieufactor van deze productlijn verheffen het creatieve en functionele potentieel van pvc-op-kurkproducten tot ongekende prestatieniveaus. De verschillende dessins, mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie, roepen een stijl op met persoonlijkheid en karakter.

Plaats in het assortiment is bij de harde vloeren.

Forbo

Achtergrondinfo forbo
Onze ervaring van business is geboekt vanaf 1928 tot heden en daarbuiten-Forbo met wat het nu is. Onze activiteiten over de hele wereld brengen ons dichter bij onze markten en onze klanten. De dialoog met u kan wij vooruitdenken en anticiperen op strategische kansen. Forbo is een bedrijf dat veel belang aan de voortdurende vooruitgang hecht.

Kenmerk van collectie zijn oerdegelijk, supersterk, eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Door de embossing printtechniek is de slipvastheid nog meer verbeterd en helpt het 3D effect om eventuele lichtval- en glansverschillen te verbergen. De vloeren zijn voorzien van een Topshield beschermlaag, wat het materiaal nog sterker maakt.

Plaats in het assortiment is bij de harde vloeren.

Ook hebben we een klein beetje behang te koop. We hebben de merken Eijffinger en Arte.

Arte

Achtergrondinfoarte
De onderneming, die eigendom is van de familie Desart, is al sinds 1981 actief. De muurbekledingen van Arte sieren de muren van zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Elk jaar creëert een intern team van ervaren ontwerpers verscheidene nieuwe collecties. Deze nieuwe producten moeten niet alleen vernieuwend en trendbepalend zijn, maar ook van superieure kwaliteit. Er wordt daarom heel wat tijd geïnvesteerd in research: Arte is voortdurend op zoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen. Dit verklaart waarom het ontwerpen van een nieuwe collectie makkelijk meer dan een jaar in beslag kan nemen. Ongeveer de helft van de producten wordt intern gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke procedés. De productie van een kleiner aantal muurbekledingen wordt toevertrouwd aan externe partners die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren. Arte beschikt over een permanente voorraad op zijn hoofdzetel in Zonhoven (België). Het bedrijf heeft showrooms in Parijs en Cannes (Frankrijk), Culemborg (Nederland) en Londen (UK).

Kenmerk van collectie is het volledige fabricageproces verloopt milieuvriendelijk en staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten. Een minderheid van de muurbekledingen wordt geproduceerd door externe loondrukkers die qua kwaliteit en duurzaamheid dezelfde normen toepassen als die door Arte in haar eigen fabriek worden gehanteerd. Daarom beantwoorden alle Arte producten aan de strengste milieunormen.

Plaats in het assortiment is behang.

In me vorige bericht over GordijnenZonwering & Tapijt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s